پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگوییگفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.

 

وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ 30 گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف لیوان ذرت پخته تقریبا معادل یکدیگر هستند، ادامه داد: اگر فردی تمایل به مصرف ذرت یا بلال دارد، باید از سهم نان و غلات مصرفی در وعده‌های روزانه خود، کم کند؛ بعنوان مثال باید به جای پنج قاشق برنج، یک لیوان ذرت مکزیکی خورده شود.

ادامه مطلب

روش‌های صحیح نگهداری آبغوره خانگی

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه ژله مینیون مخصوص تولد کودک

ذرت ,بلال ,قاشق ,نان، ,نان ,غلات ,و غلات ,پنج قاشق ,قاشق برنج، ,نان و ,لیوان ذرت

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت فنی و مهندسی آریو نمای پاسارگاد گاه نوشت ابوابراهیم گنبد مینا.... کارخانه تولیدی متین لاستیک/پلاست موسسه علمی آموزش سامان "روزان نوشت" دخترک زلال شهر :) باربری تهران مغزکده مدرن شو