پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگوییگفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.

 

وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ 30 گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف لیوان ذرت پخته تقریبا معادل یکدیگر هستند، ادامه داد: اگر فردی تمایل به مصرف ذرت یا بلال دارد، باید از سهم نان و غلات مصرفی در وعده‌های روزانه خود، کم کند؛ بعنوان مثال باید به جای پنج قاشق برنج، یک لیوان ذرت مکزیکی خورده شود.

ادامه مطلب

روش‌های صحیح نگهداری آبغوره خانگی

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه ژله مینیون مخصوص تولد کودک

ذرت ,بلال ,قاشق ,نان، ,نان ,غلات ,و غلات ,پنج قاشق ,قاشق برنج، ,نان و ,لیوان ذرت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
از خود به فرا خود رسیدن... حرفای ستاره دار* آموزش مدیریت سلامت مقاله های تخصصی دما پخش اسباب بازی برادران اعتراض breast cancer key notes دانلود فیلم و سریال جدید کاملا رایگان آموزش عکاسی